Op deze pagina vindt u een aantal linken, die leiden naar pagina's met handige tips en uitleg van technische termen.

Op de pagina met handige tips vindt u uitleg over zaken die u nodig heeft voor een website. Hierbij kunt u denken aan zaken waar u op moet letten bij het vinden van een goede webhost en een domeinnaam, maar ook hoe u makkelijk kosten kunt besparen.

Op de pagina over technische termen vindt u een grote lijst met allerlei technische termen die veel gebruikt worden op het internet en bij het produceren van websites. Sommige klanten hebben moeite begrijpelijk te communiceren over wat ze willen met hun website. Vaak komt dit doordat ze sommige technische termen niet kennen. In deze lijst worden die termen beknopt uitgelegd, zodat het communiceren gemakkelijker wordt, doordat men begrijpt wat de ander bedoelt.

Op de pagina over Content Management Systemen (CMS) kunt u advies vinden over het gebruik en aanschaf van dergelijke systemen.

Op de pagina over webshops en het integreren van Ideal vindt u meer informatie over de opstartkosten van dergelijke zaken.

Op de pagina over webshops & CMS vindt u meer informatie over wat nu het handigste CMS is te gebruiken wanneer u een webshop wilt. U vindt daarin een overzicht en een gedetailleerde uitleg.

Voor tips en adviezen over het starten van een ICT project vindt u meer informatie op deze pagina.

Voor meer inzicht in SEO (Search Engine Optimalisation), met andere woorden zoekmachine optimalisatie, of kort gezegd (hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt), kunt u deze pagina lezen.

Voor meer inzicht in responsiveness werkt, met andere woorden hoe een website er goed uitziet op zowel een mobiel als op een laptop of een pc, kunt u deze pagina lezen.

Voor meer inzicht in veiligheid kunt u deze pagina lezen. Enkele voorbeelden hierin zullen sommige van u verbazen. De voorbeelden geven ook aan hoe lastig het kan zijn.