Tarief of Stukprijs
Naast een uurtarief kan ook een vaste prijs voor het ontwikkelen van een website worden afgesproken.
De exacte prijs hangt uiteraard af van de grootte van de website.
Vraag vrijblijvend om een offerte.

Installatie
Ik heb een eigen CMS ontworpen speciaal voor basisscholen. Een kale installatie van een basisschool CMS heeft u vaak al voor een prijs rond de 180 euro exclusief BTW. Let wel bij verdere aanpassingen en verdere wensen kunnen daar extra kosten bij komen kijken. U mag vrijblijvend informeren.

Dat is een prijs inclusief instructie in het gebruik van het CMS. Dit kan zo goedkoop, omdat het CMS binnen 24 uur online kan staan op de servers van Mihosnet. De instructie in het gebruik van het CMS neemt slechts 15 minuten tijd in beslag neemt. Zo eenvoudig is het dus!

Onderhoud
Naast het bouwen van websites, lever ik ook technisch onderhoud. Voor onderhoud aan de eigen CMS geldt een gereduceerd tarief voor stichtingen en verenigingen. Vraag vrijblijvend naar de kosten.
Het totaal aantal gespendeerde minuten aan onderhoud wordt aan het eind van het jaar gefactureerd, of per kwartaal, of per project.

Voorwaarden
Betreft het een website met de verwerking van veel privacy gevoelige gegevens, dan kan van u vereist worden, dat u meer stringente voorwaarden dient te ondertekenen.